| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,asi před 10 dny se má dcera (skoro 11) asi 3krát potopila v bazéně.Ve stejnou dobu se začala "chovat divně" - hlasitěji mluvit,jakoby testovat sama na sobě,jak se slyší.Dcera má AS,proto mi nebylo divné,jak se chová.Teprve pře 2 dny se mi svěřila,že špatně slyší samu sebe.Dnes jsem s ní šla hned na ORL,doktorka se ji podívala do uší a vše je v pořádku.Potom se ji ptala na nějaké věci,spojené se sluchem a dcera ji řekla asi 2krát "nevím".Doktorka ji nadala,jestli si z ní dělá srandu a jak se to chová.~d~ Je to zástup,ta naše ví,že je dcera AS a umí to s ní.To bylo celé vyšetření.Zítra jdeme ještě na ušní vyšetření...zvukové.Připadá mi,že dcera slyší dobře.Postavila jsem ji asi 3 metry k oknu a pošeptala velmi tiše slova...vše slyšela.
Stalo se vám nebo vašim dětem,že po potápění jste měli divný pocit v uších?Nějakou nerovnováhu sluchu..,divný pocit.Dcera celý den na to myslí,mluví hlasitě.Pořád se testuje,jak slyší.Řekla mi,že má extrémně zalehlé uši.Je z toho hrozně rozhozená,plačtivá.Volala jsem neuroložce,ta mi řekla,že by to mohlo být i psychosomatické.Pokud zvukové vyšetření bude OK,co dál?Mám se smířit s tím,že je to psychosomatické a nechat to odeznít? Nechci něco zanedbat.Ach jo.~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.