Přidat odpověď
Nečetla jsem celou diskuzi, ale radu (ačkoli jinak radím v těchto věcech velmi nerada) teda mám: Tvůj manžel ignoruje tvoje city a zároveň si dělá na tebe nárok a chce si tě užívat způsobem, jaký se hodí jemu...
Mám podobný případ v rodině a nechtěj vědět, jak to dopadlo....hrozně, manželka se nerozvedla, on si pořídil děti po padesátce s mladou milenkou a vodí jí je domů a jezdí s nimi společně na dovolenou..a pořád se diví, když má manželka s něčím problém. Taky se chtěla rozvést, ale nedokázala to, taky s manželem spala současně s milenkou, on jí říkal to samé, že žádnou jinou pro život nechce a dovolil jí taky milence, ale když ho našla, tak žárlivé scény. Dotyčná je fajn ženská, ale nechá se od chlapa vláčet jak on píská. Má deprese a nějaké pokusy o sebevraždu za sebou. Chceš tak taky dopadnout? On s vlastními (prvními) dětmi má hrozné vztahy, nesnáší ho proto, jak se chová - ty jsi s ním kvůli dětem? Nejsou blbé....
Umím pochopit, proč se ženský tak chovají, taky jsem uvnitř dost naivní. Ale takovýhle chlap ti namluví COKOLIV
Předchozí