| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tyjo, tak to neznám, manžel je teda na zábavu dětí daleko lepší než já :-). Já s dětma taky ráda vyrazím, ale spíš tak ve smyslu někam se projít (s cílem i bez, ale prostě ne se poflakovat na jednom místě, klidně vymyslím i hru po cestě nebo na chvíli zastavíme něco postavit z klacků a u toho se bavíme o stromech a tak, ale potřebuju u toho ten pohyb) a nebo teda nás "objednám" :-) na návštěvu ke kamarádkám kde mají "parťáky" a tam si děti udělají program tak nějak samy, nebo jim trošku přicmrnduju, ale hlavní zábavu si obstarají.

Manžel s nima právě umí jít ven "jen tak", vezmou to kolo, míč, švihadlo, luk, šípy, brusle, cokoliv. Nebo on má prostě po kapsách nůž, provázky, lepenku a jdou něco najít a "něco" vyrobit, co jim padne do oka. Případně spolu něco kutí a opravujou v domě (nebo teď když jsme v bytě tak u dědy v domě). Leze s nima na stromy, je pro veškerý bitky a lehké vzájemné "záškodnictví" (prostě všechno to co já neustojím, jsem moc "ustrachovaná" jak mi sdělil synátor).

A právě funguje takové to "teď by bylo fajn kdybyste mi dali hodinku-dvě oraz, jděte s tátou ven". Nebo když se chci prospat o víkendu, tak se s tátou sami obstarají, nebo když se zaseknu na nákupu příp. někoho potkám a chci se zdržet - není problém, večeři si obstarají a ještě si u toho užijou srandu. Momentálně teda muž je na pár měsíců pryč, takže si hodně moc uvědomuju jak mi tyhle chvilky chybí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.