| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Filipe,

Ja myslim, ze to "jak co a jak komu" je klíčové.

Myslim, ze ani Margotka, která ma k tomu nejvstricnejsi vztah z nás tady, by nepujcila úplne komukoli.

A to s tim " ja sám", co špatne dopadli, můžeš to trochu konkretizovat? Mne je jasne, ze jsou situace, kdy člověk sám nezvládá si ani utrit zadek, ze je dobry v určitých věcech pomoct (příklad - kamarad si zlomí ruku, přijdu mu posekat zahradu, půjčím si od někoho boty na lyže, které díte-ne lyžař potrebuje na lyzak a pak dalších 5 let potřebovat nebude), ale vadila by mi treba představa, ze si nekdo na sekání te zahrady vola kamarády pravidelne.

Jinými slovy, mimořádná jednorázová pomoc nebo pomoc nekomu, kdo je treba dlouhodobe nemocný, se základními potřebami je OK, šle nelíbila by se mi treba představa, ze je nekdo dlouhodobe neschopen si neco obstarávat sám s chce to po svém okoli, ač to neni nic nezbytného (příklad - pred časem si tu nekdo stěžoval, ze tchanovci maji rozsáhlá pole a dost domácího zvirectva, sami uz to nestíhají a chtějí to po mladých).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.