| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zivot neni vubec jednoduchy. Mas pravdu, ze nekdy je situace slozita a tezko resitelna. Ja vim v mem zivote, ze mam hranice a pres ne vlak nejede:-) konec a basta. Take jsem je nekolikrat praktikovala v manzelstvi. Urcite manzelstvi je velky kompromis z obou stran. Ale Ty by jsi nemela zit v domeni, ze jses na to sama. Take souhlasim, ze lide se chovaji dle vzorcu vlastni rodiny. Lze se ale zmenit. Ale ten clovek musi chtit a uvedomit si, co chce zmenit. Treba moje mamka byla dost hystericka. Mela tezky zivot a bylo toho na ni moc. Ja se zarekla, ze na deti rvat nebudu a budu se snazit byt v klidu. Ale musela jsem na Tom dost pracovat. V dnesni dobe mam s mamkou krasny vztah. Je z ni skvela babicka. Zivot opravdu neni jednoduchy...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.