Já jsem měla na noc a na větší dítě nějaké slovenské plenky (plienka.sk) z biobavlněného froté. Nevadilo mi, že nejsou barevné, že kalhoty jsou jen bílé, ale seděly hezky, sály taky a byly mnohem levnější, než jiné tvarované pleny. Od téhle značky jsem měla moc ráda i jakési kostičkované tvarované plenky flanelky, byly menší a seděly i novorozenci, ale přes den a se savou vložkou v pohodě stačily i batoleti. K nezaplacení ale byly konopné vkládací pleny, malý objem ale velmi vysoká savost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.