No, já koupila Primo asi ve dvou letech a to jsme si s Primem hrály spolu, dnes si hraje sama a to dokupuji nové sady, Picolo dostala od babičky s jednou sadou listů a sada ji moc nezaujala, jinou pro Picolo jsem zatím nedokoupila, takže u nás ve tří a půl letech vede Primno a hraje si s ním samostatně a ráda, ale pro to Picolo vidím využití při výuce angličtiny\ a vúbec ty sady pro školáky maj pěkné, takže za mě klidně oboje :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.