Přidat odpověď
V sobotu pořádám oslavu narozenin pro manžela a nevím si rady s pohoštěním. Budeme grilovat na kameni krkovičku a kotletu, tak přivítám rady, jak ji naložit. Dále chci dělat grilovanou zeleninu, mám cuketu, rajčata, papriku, můžu koupit lilek, zelené fazolky - dají se taky zařadit? Máte tip jak na to?
Na studené pohoštění bych chtěla něco jiného jak obvykle. Třeba chuťovky s uzeným lososem, taky jsem je nikdy nedělala, viděla jsem recept na opečené bagetky obložené tataráčkem. Myslíte, že by se to hodilo a jak to nejlépe zkombinovat. Opečené bagetky očesnekovat, nebo ne? Pak jsem tady četla od Angrešta, že dělá ovocné minišpízy. Nevíte jak nejlépe na to? Děkuji za všechny tipy a postřehy.
Předchozí