Kolik tam bude dětí? Synova kamarádka v červnu slavila 6.narozky, byly tam 4 děti ve věku 5-6 let a jedno tříleté...a nejlíp se zabavily samy, byli jsme tedy nejdřív doma - popřály, předaly dárečky, při rozbalování s s nimi rovnou pohrály, pak jsme si dali všichni dort, pak si chvíly hrály samy a pak jsme jim s kamarádkou udělaly dobrodružnou cestu na nedaleké hřiště, kamarádka šla napřed a cestou poschovávala na různých místech papírky s úkoly a namalovala směrem k nim šipku křídou na chodník, bylo jich jen asi 5, já jsem s nimi vyrážela o chvíli později a vždycky jim přečetla instrukce - měly třeba udělat 5 dřepů, vyskočit co nejvýš, nebo jsem měla schované v pytlíku nějaké mlsky a se zavřenýma očima jim to dala do pusy a měly hádat, co to je...a tak podobně...a když dorazily na hřiště, tak tam byl na označeném místě zakopaný v písku "poklad" (malé dárečky - omalovánky, tužky, bonbóny a tak...), no a pak jsme si tam s kamarádkou sedly na lavičku a děti si blbly na hřišti...pak jsme šli ještě kousek k řece nakrmit kachny, viděli jsme tam přitom i ondatry, děti se skvěle bavily samy
...byl to moc príma den, byli jsme tam cca od 14 do 20h a nikdo se nenudil