Já jsem byla za komančů v šoku z Bulharských obchodů, ale prý tam byla nějaká krize nebo co. U nás na jesenicku v 80 letech se z těch základních potravin dalo nakoupit celkem všechno a ostatní nepovažuju za důležité a ani zdravé, takže mě to bylo jedno. Jo, zelenina a ovoce nebyly tak hezké, zřejmě nebyla tak "vyhoněná" a bylo ji málo druhů. Ze salámů jsme kupovali hodně vysočinu, ta byla za komančů o dost lepší než dnes a jinak třeba takové tvarůžky, špekáčky, to už dnes neexistuje, při opejkání se to pomalu rozsype.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.