Jsi mlada, stačí chodit trochu mezi lidi. Zarid si obcas hlidani a chod na mista, kde muzes potkat nekoho podobnych zajmu. Zamerne nedoporucuju hodpodu, ale třeba sport, kulturni akce.. Ja jsem o 10 let starší nez ty, vrstevníci jsou rozebrani a od porodu jsem uz 3 roky sama. Ale ja jsem se zatim nesrovnala rozchodem, neumim si predstavit privest domu druheho "tatinka" a hlavně jsem se tak zklamala, ze mi chlap vubec nechybi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.