Ale proč ho tak vnímá? To je ten problém. Proč je Patrik "divný"? Já jsem taky neškodila a nestěžovala si, a přitom jsem byla "divná". Zpětně to i sama vidím. A ten kluk, o kterém píšu, by byl "divný", i kdyby neškodil a nežaloval, prostě jen tím svým přístupem "já za nic nemůžu, oni jsou ke mně nespravedliví" nebo "já jsem to udělal/uměl, ale on/ona/oni si na mě zasedli/jsou blbí". To k pocitu "divnosti" bohatě stačí. Občas ho mám chuť proplesknout i já sama, a to ho znám léta a poměrně dobře.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.