Dobré po ránu fčera jsem byla od pěti do půl sedmé ve školce na třídních schůzkách a docela jsem se pobavila a mám tak šikovné a hodné dítě,že to není ani možné takže v podstatě dobrý,jedna maminka tak to je teda síla,ale to byste museli vidět,kdybych se tu měla rozepsat tak píšu celé dopo bože to ste asi fakt eště nevidělikráááááva nebeskáááá!!!! jdu si uvařit kafčo a vzhůru do pracovního procesu
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.