Nečetla jsem celou diskuzi, ale já bych to viděla takto : dítě ve druhé třídě sice již má svoje peníze (od rodičů, od babiček) ALE utratí je jenom pod dohledem dospělého. Pokud si za ně bude chtít koupit třeba basu piva nebo odjet na dva dny sama jen tak třeba do Aše na výlet jenom pro to, že na to má v kasičce dost peněz tak to prostě nedovolím. Asi by se mi nelíbilo dát "jen tak" komukoliv peníze a nechtěla bych aby to takto dělali i mé děti ( i peníze na charitu dávám po rozmyšlení a za určitým účelem). Pokud holčička potřebuje přispět na školní výlet, nebo zaplatit kroužek tak ano, dala bych peníze a to takto adresně na to určené. Pokud by chtěla za to koupit nové tričko, výtvarné potřeby, nebo panenku tak to klidně půjdu s nimi koupit. Ale aby mi cca 8 letá (druhá třída??) holka řekla "to jsou moje peníze a já je dám kámošce" no tak to teda ne!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.