Přidat odpověď
Asi před rokem a půl jsem jedla vynikající, bezkonkurenční a nejlepší dort na světě, na který nemůžu zapomenout. Byl hrozně drahý (údajně přes 2000 Kč) a hrozně malý (asi pro 6 lidí, neviděla jsem ho vcelku, byl mi kus poslán, ale tolik mi bylo řečeno). Byl objednaný z nějaké pražské cukrárny, která se sáhodlouze vybírala a zatím se mi nepodařilo zjistit, která cukrárna to byla.
Chutnal přesně jako norimberské perníčky, které si pamatuju z dětství - byly uložené v takové papírové krabičce, co vypadala jako postýlka přebalená celofánem (vůbec nechutnaly jako ty, na které se mi daří narazit jednou ročně před Vánoce v prodejně Norma). Takže asi hodně badyánu.
Jediné, co o dortu vím, je to, že obsahuje mrkev, což z těsta nijak cítit není, ale vím, že je to mrkvový dort.
Prosím, nenapadá někoho), jak přesně by se tohle dalo upéct? Já vím, indícií je málo, ale chuť je veliká...
Předchozí