Přidat odpověď
Báro - ani mi nemluv. Znám to, je to každý školní rok na začátku děsný.... Už v přípravném týdnu se láduji česnekem, cibulí, citrony, zázvorem a denně 1 šumivý C-vitamín. Ale i přes tuto profylaxi mně od minulé středy začalo pobolívat v krku (díky Septolete je to OK, ale 150 korun v háji). O víkendu jsem začala mít ucpaný nos, vyplachuji solným roztokem, stříkám Vincentku -spray (opět stovka v riti), kloktám... Od včera už mi to sedá na průdšky, začínám kašlat, bolí mně na prsou, mám teplotu....
V pondělí při příjezdu bych cca 20 "dětí" z 80 přijedších odeslala hned k lékaři... Nařídit jim to nemohu, některé mi řeknou, že nechtěly doma zůstat, protože je to nuda, jiné, že jim k doktorovi nedovolili jít rodiče.... Takže standartní průběh: Dítě A přijede v pondělí nachcípané. V úterý se nechá odvézt, protože je mu už hodně zle.... Ale ve středu najpozději jede domů i dítě B z téhož pokoje, protože to chytilo a v pátek, když odjíždí dítě C z tohoto pokoje, je vidět, že už to s ním cloumá také... Ale v pondělí přijede, protože je doma nuda. Jelikož spolubydlící ještě marodí, nasadí se do pokoje jiného, načež odjede v úterý domů, aby ve středu už jelo domů dítě další z tohoto nově infikovaného pokoje... Jakmile je někomu blbě a pošlu ho, aby si šel lehnout, během pár minut u něho na pokji sedí 5 a více "kamarádek", aby "se o ni staraly", takže přenos infekce zajištěn.... Ach jo, copak ty "děti" nic neví i infekci, kapénkové nákaze a tak?????
Předchozí