| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý den,ráda bych slyšela nestranný názor,jak řešit tuto situaci.Mám sestru o 5let mladší.Je doma,nechodí 12let do práce,protože se stará o nemocné dítě.Má těžký život,ale bohužel se nesnaží ho nijak řešit.Vím,že to má omezené s nemocným dítětem,ale má manžela a druhé dítě,které neví co je to dovolená,nebo jen procházka.Moje maminka je vážně nemocná a chodí jí vařit a uklízet.Poslední rok se mi zdá,že sestra začíná vyhledávat svoje nemoci,které se nikdy neprokážou.Začalo to údajným astmatem,dusí se prý při pohledu na nepořádek,propast nebo mrakodrapy v televizi.Následovala lupenka,kterou nechce prý moc ukazovat,když mi jí ukáže na ruce,není téměř nic vidět,prý to bývá horší.Pocit na omdlení a musí si přes den několikrát lehnout,jinak by spadla.Velké bolesti v zádech,nevydrží prý ani dovařit.Před pár měsíci přišla dokonce s podezřením na rakovinu nadledvinek,že se hodně potí a přibírá velmi na váze.Když jsem se opakovaně ptala na výsledky,prý neměla čas tam jít a tak to vyšumělo.Před pár týdny údajná rakovina v pátěři,prý musí podstoupit mag.rezonanci a vyšetření Pet.Když jsem jí říkala,jestli musela jít u Pet nalačno,začala se rozčilovat,že se to jmenovalo jinak,že ať se nestarám.Výsledky teď údajně došly a jsou negativní,stejně prý není vyloučená rakovina kostí,ale odběr jí nebudou dělat pro velké riziko.Máma se tím velmi trápí,léčí se s depresemi.Já také hledám na netu a bojím se,že jí něco bude a nakonec nic,vidím ji před obchodem rozesmátou a jak mě uvidí,nasadí obličej trpícího a prý se jí motá hlava a mluví pomalu,že prý sotva dýchá.Je to moje sestra,mám ji ráda.Když máma potřebuje nějakou pomoc,sestře nikdy neřekne.Já sama mám občas zdrav.problémy a ani to nikomu neříkám,sama si jedu k lékaři.Sestra vyžaduje odvoz manželem a máma jí hlídá děti.Máma ji lituje,já už se bojím něco říct.Když se jí nabídnu,že ji na vyšetření zavezu,prý je fixovaná na manžela.Co s tím,máma je hotová,já mám také svou rodinu,denně řeším sms,co se stalo a nakonec nic,třeba modřina od odběru krve.Manžel už je taky naštvaný,že pořád telefonuju,ruším kvůli tomu svoje domluvené věci,vozím mámu k sestře,švagr podniká a skoro to neřeší.Děkuji moc Gábina

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.