Partnera fascinuje ( a hlavně nebaví ) houbaření, nechápe to, nudí se tam. Jeho rodiče to rovněž nepraktikují, ale po smažených kloboučcích se jen zaprášilo
. Tchýně stále ještě moc nedává zouvání, ale jde jí to už líp než když u nás byla poprvé...vždy jsou fascinovaní jak je u nás levně ( ubytko, pivo, jídlo, kultura ). Já jsem u nich vyřízená z jejich systému stolování, ale nevím, zda-li je to jen v naší rodině nebo i jinde. Přijdete na návštěvu a posadí vás k prázdnému stolu. Po x drincích ( a cca 2 hodinách ) přichází na řadu aperitif ( další drink a nějaké brambůrky, sýry, párečky, atd. ) a teprve po x dalších hodinách se teprve servíruje vlastní večeře! Jsem z toho pokaždé vyřízená, páč je člověk přeplácán kravinama z apertivu a jí se až kolem 23h.večer! Nevím, vnímám to jako zbytečné protahování...hlavně, pochutiny z apertivivu bych přesunula právě až po večeři. Ale taky už si začínám zvykat..
...jo, sever Francie...