mně se to taky líbí, jak dědci natíraj v odrbanejch trenkách plot a báby plejou v béžovejch podprsenkách. to mi přijde super.
ale už se mi nelíbí teplákovka jako městský oděv a zoufalé dodržování hygieny. smradlavé oblečení co se nosí několik dní, zažloutlé a zahnědlé džíny, oblečení nasáklé hospodou, to, že se lidi moc nemyjou, zpocené triko z předchozího dne se začne vesele rozkládat, anebo naopak někdo děsivě navoněnej, až to z něj skoro odkapává
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.