| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nedávno jsem tu psala, o nerespektu ze strany mojí mámy ke mně, k mým názorům, postojům apod. Je to celoživotní boj.
Stačil by třeba u vás dočasně omezený kontakt? Jakože, jestli toho mami (tati) nenecháte, tak se neuvidíme vůbec?
Je to těžký, jsou rodiče, ale jak tu už x krát okolo proběhlo..ani z toho postavení nemůžou těžit svoje nadřazené a nerespektující chování.
Tak mě napadlo, když takhle rodiče a řekla bych, že o něco víc matky, zasahují do třeba fungujícího života, vztahu...co by jako chtěly? Byly by spokojenější, kdybys žila s násilníkem, žárlivcem bez práce apod.?
Záleží čistě na Vaší rodině, jak se rozhodnete. Rodiče můžou říct svůj názor, ale ne prosazovat svoji vůli za každou cenu - a pokud nepořestanou, tak si od nich dát aspoň na chvíli pauzu. Jestli oni nejsou spokojení se svým životem, ať ho dopřejí své dceři a její rodině.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.