| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Splechtulko, podobnou větu jsem taky roky opakovala, ale už ji neříkám. Co jsem změnila práci, setkávám se s finančním poradcem a ten říká, že nejspíše bude a nejspíše se možná dočkáme i snižování hranice pro odchod do důchodu, protože už teď je více méně jasné, že ten věk je přestřelený, stejně jako stav nebytí důchodů - ani si netroufám říct, kolik lidí by šlo bydlet pod most... Kdo řekne, že nebude, tak já řeknu o.k. - obojí nevíme nic. Každopádně ať tak či tak, cítím se jistější aspoň při investici do dobře situované nemovitosti, kterou zdá se půjde prodat v těchto místech vždycky. Těžko říct, jaké zástupy se poženou do statku kdoví v jakém stavu a kdoví kde.
Taky mě baví hospodářství, pěstuji... ale vidím na tchýni, že fakt věk, po který tohle jde je dost ošidný a opravdu stačí velmi málo a hospodářství člověk může pověsit na hřebík - tedy nemá-li z hospodářství opravdu velké zisky - což je třeba případ jednoho místního lokálního řezníka, který rozjel chov svých "stád" a jelikož je fakt super řezník - je to jeden z mála, který opravdu bohatne a daří se mu.

Co se týče žití z vajíček, prodeje zeleniny, nevěřím tomu, že by na tom někdo kdy zbohatl při cenách, které si může dovolit jen pár smrtelníků; při nestálosti počasí... a když budou prodávat za to zač jsou lidi ochotní nakupovat, tak na tom nevydělají... ~d~

Ad překladatel zakladatelky, otázkou je, kolik vydělá - možná se pletu ale mám dojem, že psala "něco málo". Pokud se pletu, tak se omlouvám. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.