Nechce se mi vůbec věřit, že škola nic nemůže. Naší holce ublížil spolužák před lety ve 2. třídě ZŠ - měla z toho silný otřes mozku. Ve školce kam chodilo ještě naše mladší dítě a kluka znali nám pak řekly učitelky, že tento kluk míval takovéhle ústřely již v Mš... Nechtěli jsme dělat problémy, tak jsme nakonec obvinění na kluka stáhli (stačilo nahlásit v nemocnici, že se úraz stal "za pomoci" spolužáka a kterého) a stejně tak jsme nedali údaje ani pojišťovně, která chtěla úhradu všeho vyžadovat po rodičích kluka. Po dalších dvou letech jsem náhodou zjistila od třídní, že tyhle ústřely kluka pokračují, že skopal holku v šatnách tak, že měla modré nohy... na tohle už škola reagovala tak, že ještě jednou a jdou s klukem k psychologovi... Tatínek chlapečka je právník. Přiznávám se, že dodnes mě mrzí, že jsme to obvinění a uhrazení náhrady nemocnici nezrealizovali
Takže pokud po útoku kluka budou známky (modřiny...) vzala bych ho okamžitě na pohotovost do nemocnice; tam bych udala, kým bylo dítě napadeno... a myslím, že pár takovýchhle udání a rodiče by se minimálně prohnuli finančně a věřím tomu, že by se to řešilo.