Přidat odpověď
Já mám dnes už dospělé 2 sny 24 a 26 let a za holky bych je nevyměnila ani náhodou.Ba co víc,když vidím holky od příbuzných,jak neví pořádně co studovat,žádný zájem,s prací problémy,tak toto u nás nikdy nebylo.Ale neplatí to samozřejmě plošně,zdaleka ne všechny holky/ženské jsou budikničemu a taky znám spostu ml.mužů-bezdáků.
Máme s klukama moc fajn vztah,dnes už to jsou partáci na okec,bohužel zůstali ve velkměstě,kde studovali vš,mají taam i přítelkyně,to je,asi 200 km o nás.Ale navštěvujem se vzájemně.
Navíc to bylo fajn mít doma 3 mužské i na práce kolem domu-to bylo opravdu k nezaplacení.
Co se týká vaření atd - jak si to ženská zařídí a naučí děti a muže,tak to má.Některé to mají tak blbě zorganizováno,že skáčou i kolem vl.dcer,jsou jejich služky.
Já jsem taky ráda vařila o víkendech-když sjem měla chut,ale dost jsme jezdili na různé výlety,atd.,takže zrovna já bych to vaření nevypíchlla jako činnost,kterou jsem se zabývala především.
A uklízet a podílet se na chodu domácnosti - to se zapojovali všichni,protože já nejsem zrovna ta osoba,která by měla potřebu cítit se jako spasitel těch nejbližších a posluhovat jim,a jakože beze mně to nejde,to fakt ne.
Předchozí