I když bych řekla, že jsem dost trpělivá, dost situací nakonec končí mým a synovým křikem.Dítě je nervák a já vydržím celkem dost. Teprve bude mít 4, ale vždy jsem mu dost vysvětlovala a když už řvu, tak mu pak řeknu proč. Třeba, že jsem unavená, je mi zle a nemám momentálně tolik energie dělat okamžitě to co zrovna chce on. Nebo když jsem vybuchla jak pomaloval stěnu.On měl radost z díla a já šílela. Jít k psychologovi, není na škodu.V naší školce rodičům ředitelka nabídla možnost využít školního psychologa.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.