Risulko, taky mam doma malyho ypsilona (jak rika jedna moje kamaradka klukum-chlapum
) a vzhledem k tomu, ze mam i mladsiho bráchu, tak spoustu treba to s tema botama ja prisuzuju tomu chlapskymu mozku - oni to proste neslysej, pac kdyz neco delaj, vypinaj.... chlap telefonuje a uz neni schopen u toho delat nic dalsiho, narocnejsiho....proste funguje vzdy jen 1 hemisfera... takze pokud ja chci od synka cokoli, tak se predem ujistim, ze me slysi, tedy oslovim ho, pockam az mi odpovi a pak mu reknu, co po nem chci a on mi jeste zareaguje, ze slysel.... tedy treba takhle: Kubi...
No...
Jdi si obout boty
Jo... a ted hned?
Jasne, ted hned.
A takhle se to delam se vsim uz automaticky...
Kupodivu u mrnavky to takhle neni, a to je ji jen 1,5roku... holt ma xx, stiha vsechno...
Co se tyce toho obvinovani, taky mel a na ty sklony, ale na to mu razne a durazne rikam, ze tohe uz nechci nikdy slyset (kdyz si treba nadava, ze je blbej, nebo ze neco nedokaze) protoze to neni vubec pravda a ze zadnej ucenej z nebe nespadl... on ma zas to specifikum, ze chce byt ve vsem jeden z nejlepsich a tezko snasi, kdyz mu neco hned na prvni dobrou nejde....
Kdyz byl malej, bylo to daleko horsi, vsechno musel mit vysvetlene, protoze jinak odmital fungovat, to ted uz nastesti neni-je mu 9let.... neslo rict jen treba: neskakej v tom vytahu, muselo se rict proc... a to nechapal jak manzel, tak treba nasi - podle nich ma dite bez otazek fungovat na slovo a bez otazek, jenze to s nim proste nejak neslo...
on je hodne chytrej, vsestranne nadanej, k tomu dost puntickar a extrovert-cholerik, coz se sebou nese jak pozitiva, tak samozrejme negativa
A nemysli si, taky vyjedu, a on obcas neposloucha, ale vzdycky mu to potom vysvetlim- proc se to stalo a ze ho mam strasne rada i kdyz obcas vysumim...
nastesti chape asi i skrzeva tu svoji ohnivou povahu....
Momentalne mi prijde, ze na nej leze snad uz puberta, nebo co.. mame neustaly debaty o tom, ze se ma vic oblict a co si ma vzit na sebe... a ty jeho oci v sloup a pohrdlivy frkani ve stylu "zase jsi me donutila" me rozpalujou do bela...
Jsem teda cekala, ze to prijde později
...
a neboj jsi moc dobra maminka,jinak by si te nevybral...