| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Risulko, taky mam doma malyho ypsilona (jak rika jedna moje kamaradka klukum-chlapum~;)) a vzhledem k tomu, ze mam i mladsiho bráchu, tak spoustu treba to s tema botama ja prisuzuju tomu chlapskymu mozku - oni to proste neslysej, pac kdyz neco delaj, vypinaj.... chlap telefonuje a uz neni schopen u toho delat nic dalsiho, narocnejsiho....proste funguje vzdy jen 1 hemisfera... takze pokud ja chci od synka cokoli, tak se predem ujistim, ze me slysi, tedy oslovim ho, pockam az mi odpovi a pak mu reknu, co po nem chci a on mi jeste zareaguje, ze slysel.... tedy treba takhle: Kubi...
No...
Jdi si obout boty
Jo... a ted hned?
Jasne, ted hned.

A takhle se to delam se vsim uz automaticky...
Kupodivu u mrnavky to takhle neni, a to je ji jen 1,5roku... holt ma xx, stiha vsechno...~;)

Co se tyce toho obvinovani, taky mel a na ty sklony, ale na to mu razne a durazne rikam, ze tohe uz nechci nikdy slyset (kdyz si treba nadava, ze je blbej, nebo ze neco nedokaze) protoze to neni vubec pravda a ze zadnej ucenej z nebe nespadl... on ma zas to specifikum, ze chce byt ve vsem jeden z nejlepsich a tezko snasi, kdyz mu neco hned na prvni dobrou nejde....
Kdyz byl malej, bylo to daleko horsi, vsechno musel mit vysvetlene, protoze jinak odmital fungovat, to ted uz nastesti neni-je mu 9let.... neslo rict jen treba: neskakej v tom vytahu, muselo se rict proc... a to nechapal jak manzel, tak treba nasi - podle nich ma dite bez otazek fungovat na slovo a bez otazek, jenze to s nim proste nejak neslo...

on je hodne chytrej, vsestranne nadanej, k tomu dost puntickar a extrovert-cholerik, coz se sebou nese jak pozitiva, tak samozrejme negativa

A nemysli si, taky vyjedu, a on obcas neposloucha, ale vzdycky mu to potom vysvetlim- proc se to stalo a ze ho mam strasne rada i kdyz obcas vysumim...
nastesti chape asi i skrzeva tu svoji ohnivou povahu....

Momentalne mi prijde, ze na nej leze snad uz puberta, nebo co.. mame neustaly debaty o tom, ze se ma vic oblict a co si ma vzit na sebe... a ty jeho oci v sloup a pohrdlivy frkani ve stylu "zase jsi me donutila" me rozpalujou do bela...
Jsem teda cekala, ze to prijde později~7~...

a neboj jsi moc dobra maminka,jinak by si te nevybral...~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.