| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

kahlan..
píšeš, co asi tak spolu můžou v tomto věku dělat..
to je dost různé, mám syna 12 let v sekundě na gymnáziu, má ale opožděný růst a tím i nástup puberty - žádné známky pohlavního vyzrávání, slečny ho zajímají pouze jako kamarádky.. ale třeba syn od známé je pohlavně vyvinut od cca 10-11 let a ten už holky od té doby obletuje.. už cca v deseti probíhalo vodění za ručičky, pusinky..

syn od kolegyně - teď mu bylo 14 - je taky velmi vyzrálý, veliký a i chováním dospělí, vyzáží vypadá spíš na 16-18 než na 14, teď aktuálně má vážnou lásku, stejně starou.. a chodí k nim na návštěvu ona k nim, vodí se za ručičky, doprovází ji domů, pusa určitě nějaká taky padla, jinak do kina, na pizzu oslavit narozeniny, malý dárek.. courají spolu po venku. Ona je taky dost vyzrálá.

Takže je to kus od kusu.. pokud je tvůj synek spíše dětský jako ten můj.. tak u mého by to bylo to max vození za ruku a pusu na tvář, spíš by hráli hry.. na PC nebo stolní.. četli si spolu knížky.. a tak..

jinak mi přijde hezké, že se rodiče zajímají a pokud vaše děti spolu začínají trávit víc času.. a není to třeba jen o patro, tak bych osobně taky ráda poznala rodiče protože mě zajímá, kde mé děti a s kým tráví čas.. hlavně v dnešní době..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.