Myslím, že záleží hodně na těstu. Pokud to budeš péct z nějakého měkčího buchtovitějšího těsta, tak se to rozleží určitě. To rozležení je důležité hlavně u medovníku, tam jsou ty placky hned po upečení dost tuhé a pak krásně zvláční tím krémem. Já mám tenhle krém do medovníku mnohem radši než ten ze zkaramelizovaného Salka, ta chuť je taková čistší. A nevím, co je na tom pravdy, ale někde jsem četla, že je to i tradičnější.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.