O rozjezd podnikání teď půjde u mně, mám možnost z práce na DPP přejít na ŽL takže žádné zůstávání doma s marodem si teď pár měsíců nebudu moct dovolit, bohužel mně v tom manžel nepodpoří. Bere to tak, že hlavní živitel je on a když vypadne jeho příjem i jen na týden tak je to poznat víc než když vypadne ten můj. Jinak vydělá tolik aby poplatil hypo a nutné poplatky, na jídlo vydělávám já, takže nijak zvlášť se to nevyplatí, ale jinou práci nesehnal a ani já nemám šanci sehnat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.