| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nevím, jak s váhou, ale s tou štítkou ti na endokrinologii poradí/vyšetří. To, že ji pediatr kdysi vyšetřoval, nic neznamená, moje obě dcery mají zánět a protilátky se objevily prostě znenadání, jedno vyšetření negativní, další za půl roku už pozitivní, zrovna v tomto věku 9 let. Jestli byl manžel fyzicky na tom podobně, moc bych si hlavu z toho nedělala, pokud to v dospívání dohnal, v tom mají kluci výhodu, ten růst je u nich potom intenzivnější než u dívek.
Moje mladší dcera je na tom podobně s váhou, ale pohybově vcelku nadaná, vždycky dělala nějaký sport, jenže ona se svou tělesnou kompozicí potřebuje toho pohybu mnohem víc, než jen nějaký ten kroužek a to se nám zatím moc nevede. Na endokrinologii ji nikdo nebuzeroval, normálně jí opakovali, to co já, ale je to těžký, když má dítě pořád chuť k jídlu. Naposledy říkala dr, že ještě pár kilo a může jet do léčebny, ale že to moc nedoporučuje, protože ty děti to stejně naberou zpátky. Snad to má smysl u o něco starších. Ale zase tvůj synek se o jídlo tolik nezajímá, třeba by mu to zrovna pomohlo....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.