| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dnes jsem se od synova spolužáka dozvěděla,že je v neděli schůzka rodičů dětí,co mají jít k přijímání.Divila jsem se ,že mne nikdo neinformoval,protože syn měl jít také a volala jsem faráři a nestačila se divit.
Syn se pro víru rozhodl v první třídě sám,já jsem nevěřící,podporovala jsem ho v tom,chodila jsem s ním do kostela a podobně.
Od druhé třídy chodí pravidelně do náboženství,pravidelně v neděli do kostela.
Problémy začali už po vánocích,syn chtěl chodit za tři krále,ale najednou nemohl,prý nechodil tady do kapličky na mše(ano nechodil,ale to farář věděl,měl v tu dobu zápasy,hraje fotbal,ale chodil do farního kostela v týdnu na mše),potom byl důvod ,že já ,nebo moje bábi(má 88 let,špatně chodící) nechodíme uklízet kostel,no ani rodiče synových spolužáků nechodí a u těch to nevadilo.Šla jsem si o tom tehdy promluvit z farářem,ten tvrdil,že dané osobě domluví,že mu nikdo ve farnosti toto dělat nebude.
Nakonec se ale vše otočilo proti synovy,chodí do 5 třídy,tady se chodí až ve 4,ale bylo jich loni málo a tak to posunuli.Loni řešil přijímání až před vánoci.Letos už v září rozdával přihlášky,synovi ji nedal a já se po ní nepídila,protože jsem nevěděla,že se nějaké dávali.Ty měli být odevzdané do konce října,což jaksi už nestíhám,když jsem se o ní dozvěděla dnes.
Další věc je,že tvrdí,že loni byl v náboženství jen 9x.(volala jsem ředitelce školy a chtěla vysvětlení,kde teda byl,já ho neomlouvala,náboženství je u nás nepovinný předmět školy,taky zírala,prý tam 100% byl).Nikdy ani slovíčko stížnosti na něj a najednou si prý katechetky stěžovali,že se chová nepatřičně a že nespolupracuje a neplní jimi zadané úkoly,jak letos,tak i prý oni loni(to potom nevím ,jak to ,že má na vysvědčení z náboženství 1.

Syn je z toho nešťastný, on se na to přijímání těšil,ted to vypadá,že nepůjde a obrečel to a on jen tak nebrečí,kvůli každé bouli..Moc mne to kvůli němu mrzí,ale co mám ted dělat.

Co by jste dělali Vy?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.