| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vždycky mě vytváření atmosféry pro děti stresovala, protože pro mě advent znamená absolutní útlum činností a ponoření se do sebe. Jsem jako příroda:-). Nevadí mi v prosinci šedivo a mokro, i když sníh a mráz mám daleko raději, pokud se po mě nic nechce. Zcela přirozeně upadám do zimního spánku. Nejraději se někde zachumlám a rozjímám nebo jdu do toho ponura ven a rozjímám za chůze. Ta vánoční nálada dle reklamy se světýlky a radostí v duši se u mě nekoná. Když jsem přestala ze sebe dolovat tu dětskou radost z očekávání dárečků a tak dále, tak se cítím slavnostně jinak. Asi pohansky. Bilancuju, ukončuju další rok. Rovnám v sobě a třídím, kdo jsem. Mám "slavnostní" výzdobu, což znamená světýlka u dětí v pokojíčku, keramické svícánky po bytě, větvě se slaměnými ozdobami ve váze a adventní věnce. Ale musím to udělat hned na 1.adventní neděli, abych věděla, že pak už vůbec NIC NEMUSÍM. Pálím svíčky, ujídáme perníčky (na první adventní neděli napečíno z kila mouky a už snědeno), dárky jsou nakoupené dopředu dle přání dětí. Neuklízím a kromě perníčků upeču jen asi další tři druhy cukroví a to nám stačí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.