Ahoj, zrovna jsem se chtěla zeptat co do porodnice a čtu že se to dozvím až tam. Jdu tam až 34 týden, tak já nevím zda bych přeci jen něco neměla mít nachystaného dřív. Dokonce jsem u kamarádky viděla že nějaké položky měla napsány v těhotenské průkazce, ale já tam nic nemám... Jediné co mám je Bepanthen a pár jednorázových jedniček plínek od kamarádky.... Pamatuju si že jsem potřebovala líh na pupíček... A vůbec nevím jak to bylo s nočními košilemi, myslím že jsem tenkrát dostala andělíčka a měla jen svůj župan. A co s oblečením do porodnice pro mimi? Jsem to za ty roky všechno zapomněla....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.