No čoveče, podobná scéna u nás proběhla ve čtvrtek, v pátek, i v sobotu.
Dcera, 6 let, je upůlný opat té první. Starší Stáňa si, i když jí kolikrát nebylo pochuti, dala říct, ale co vyvádí ta malá, to je běs....
Tři minuty před ochodem z domu se vztekne, že tyhle kahloty, co má na sobě nechce, nechce a nechce, vmyslí si v tu chvíli prakticky cokoliv, jen proto, že má potřebu se vzteknout. Já už vím, že i kdybych na ní v tu chvíli nasadila cokoliv, nebude to dobře.
Jenže já občas chodím do práce a když mi tohle udělá dvacet minut úpřed odjezdem autobusu, mám chuť jí vynést v zubech a položiz do sněhu
Není on náhodou štír? Moje dcera tzotiž je a je to snad to jedin "vysvětlení", ketým se uklidnuj.... "má to v povaze, nezabiju ji"
Jo, když jí byly asi dva, lehla si mi vzteky na silnici, zrovna jsme přecházely přechod a ona si chtěla udělat koulki ze sněhu... na přechodu. Nedovolila jsem, dítě "zhadrovatělo" a začalo ječet. Dostala na prdel, ale přes kombinézu to moc efekt nemělo...
Jinak vzteklá je dodnes. A narovinu... teď trochu pžitrvrdíš, ale až mu bude třeba šest, nedovolí si tolik, co ta moje můra, páč jsem na ní byla děsně měkká
Dneska už by se s ní dalo domluvit, jenže maminka byla měkejš a tak si holčinka holt zvykla, že si spoustu věcí "vydupe". Blbej systém.