Spirálo, mám názor naprosto stejný jako Zorka... Prosím, neber to jako osobní útok. Alespoň o napsaném přemýšlej, prosím. a ad "k těm práškům u mě vedlo spoustu jiných věcí a situace doma byla jen poslední impulz k tomu, abych to začala řešit. A vadí mi, jak snadno se o to lidi otírají, jako by to snad byla nějaká ostuda nebo selhání" - to je ale o Tvých pocitech. Z těchto slov cítím, že především Ty nejsi srovnaná s tím, že bereš AD a Ty sama to vnímáš jako ostudu či selhání (zbytečně) a máš potřebu to tady omlouvat (netřeba)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.