| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Evelyn, máme to zjednodušené tím, že k večeři máme "pouze" salát a přílohu. Během dne totiž pořádáme kanapky, slané a jiné chuťovky, v poledne máme kubu a tak večer (kolem 17,30h. večeříme) máme jen tu holou večeři. Předkrm - polévku jím jen já a raději si ji dám druhý den. To mám na ni skutečnou chuť. U stolu sedí, mimo mne, samí abstinenti, takže nám stačí, pokud jde o alkohol, pouze sklenky na sekt na přípitek. Píšeš, že zapomenout se toho může mnoho, ale já jsem psala, že si to připravuju dopředu, takže v tom opravdu problém nevidím. U polední kuby zjistíme, co u stolu ještě schází. Nepamatuji si, že by se u večeře něco postrádalo.

A jak tu někdo psal, co když zaskočí kost, nebo se dítěti chce na záchod... No máme snad mozek. Ne? Když někomu zaskočí kost, určitě ho nebudu držet u stolu zuby nehty. Mohl by být tím prvním, kdo zemře, i když nikdo nevstal. A traumatizovat dítě, že se asi u stolu po..., protože děda se ještě neprobral kostmi ryby... To by mě taky nenapadlo~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.