| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U starší dcery po šestinedělí, něaký sraz, odešla jsem na pár hodin.
U mladší dcery to bylo ještě během šetsindělí...porod jsem měla krásný, hojení bezchybné, kojení paráda, tak jsem na pár hodin vypadla, vrátila se na kojení a pak zase vypadla. Byla jsem ráda, že vidím i někoho jiného než pediatra, manžela nebo děti ~;)
Do práce jsem šla u jedné v 6 měsících, u druhé v 8 měsících.
Nějaká celonoční párty, u starčí kolem půl roku, to už jsem nekojila, tak nebyl problém. U druhé asi v roce, nekojila jsem...jen nevím, jestli to byla párty nebo celonoční učení v kamarádky ...ten rok mi nějak splývá.

Smutno mi moc nebylo, věděla jsem, že jsou obě v těch nejlepších rukou. U svého táty. Bylo o ně víc než dobře postaráno.
Každá to holt máme nastaveno jinak. Mám kolem sebe známé, které mě nechápou, dokonce vím o lidech, kteří mě za to dosuzovali a odsuzují. Jejich problém, moje zbytečná starost. Nemůžu přece za to, že jsem si našla zodpovědného a rozumného chlapa, který nemá problém pár hodin se starat o čerstvé miminko, ohřát mu odstříkané mléko nebo ho převléct z poblitého bodyčka, aniž by mi to pak vyčetl.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.