Mně to šéfová říkala nedávno, to samý. Že je vidět, že mám novýho chlapa, celá zářím. Hm, není to pravda. Tak já dokážu zářit aji sama od sebe
Seznamky jsou možnost, pokud můžeš vyrážet mirnix tirnix na experimentální rande ve volným čase. Ale hlavně je to pro silný povahy, to teda po pár zkušenostech...
No nic, člověk musí počítat s tím, že ne vždycky to vyjde. Někdy je to běh na sakra dlouhou trať... cíl v nedohlednu :)
Nicméně lozit na seznamky není zase tak úplně špatný, já si pak řeknu "Ty jo, bohudíky, že jsem sama" Protože ten matroš ...
Jinak se neseznamuju nikde, i když chodím mezi lidi, s kámoškama absolvuju různý večírky, tak není důvod někoho lovit. Rada "musíš mezi lidi" je třeba u mě naprosto mimo mísu, protože si nedovedu představit, že přijdu do baru (na diskotéku, do knihovny) a budu se rozhlížet po borcovi, co by se ke mně hodil
Takhle to nefunguje.
Další rada je "přihlas se do nějakýho kroužku". Jako jo, přihlásit se do turistiky s tím, že si tam najdu chlapa, a pak se plazit po Pálavě s partou důchodců, to musí být fajn.