| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Není to už trochu otravné, to věčné stěžování si na otravné děti v restauracích? :-) Z mého pohledu aktuální "móda" na internetu, češi si furt na něco stěžujou, teď je populární tohle téma, tak se to točí dokola.
Já nevím, kde všichni ty neskutečně řvoucí a otravné děti v resturacích potkávají? že by to bylo třeba v Praze tak moc běžné? Nebo jak často se vám to stává?
Já nezpochybňuju něčí zkušenost, určitě se to stává, ale mně zatím ne. My chodíme do restaurací docela často, taky nejsem nejmladší, takže zkušenistí mám dost, ale opravdu nemám jediný hrozný zážitek s pobíhajícími a řvoucími dětmi. asi mám štěstí :-)
Nějaké opravdu otravné projevy dítět a rodiče, kteří si v klidu popíjejí kafe, to by mi vadilo taky, já si děti v restauracích dost usměrňuju.

Na druhou stranu jsou i lidi, kterým vadí i pouhá existence dětí, třeba hlasitější zasmání, trochu breku, nebo podobné projevy, které by u dospělých přešli a hned z toho dělají drámo, takže je tu i druhá strana mince.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.