Přidat odpověď
Tak to ja se priznam, ja jsem jiz prebalovala. Pravdepodobne tedy, ponevadz takove udalosti v hlave neudrzim a me navstevy stravovacich zarizeni jsou ridsi, nez bych chtela. Nicmene predpokladam, ze alespon jedno z mych dvou deti prebalit nekdy potrebovalo. Na vysvetlenou: vzhledem k tomu, ze v lepsi restauraci jsem se skutecne poslednich par let nevyskytovala, nejspis slo o nejakou hospodu a spise se zahradkou, maximalne kavarnu nebo stanek s obcerstvenim. Proc ne na WC? Protoze drtiva vetsina WC, co znam, je minimalnich rozmeru, kde se clovek s kocarem poradne neotoci, prekazi v pruchodu ostatnim, ja k tomu asi potrebuji vice prostoru nez bezna matka. Casto je jejich cistota nevalna a beru-li s sebou starsi dite, coz musim, kdyz jsem tam sama, mam tendenci ho hlidat, aby pokud mozno na nic nesahalo atd.. Takze bylo-li dite pocurane, prebalila jsem ho v kocare nebo venku na zahradce na podlozce na lavicce. Pokadene dite jsem holt brala na WC, potrebovala jsem vodu na umyti zadku, nerada ubrouskuji. Co je na tom nehygienickeho? Ptam se vazne. Ze je to pro nekoho tolik neapetitlich, me nenapadlo, na rodicovske dovolene jsem, pokud jde o telni vymesky, dost okorala a obecne tyhle veci prilis neresim. Ok, jsem poucenejsi. Na druhou stranu si nedovedu predstavit, co ta pozorujici strana asi tak vsechno mohla videt. Dite u toho vetsinou snad nelezi na stole, samotny ukon je sup sup, prebalujici ho cloni, no nevim, prijde mi to jako s kojenim na verejnosti, kdo chce, cumi, kdo nechce, nezajima se.
Jo, a taky letam s detmi letadlem na dovolenou a za pribuznymi. :) Zcela netolerantne si myslim, ze ty dve tri hodiny spolucestujici obcasnou hlucnost mych deti proste preziji a o zasadni literarni dilo svet neprijde. A pokud jim neco takoveho pokazi dovolenou, je to jen jejich problem.
Předchozí