Ja teda pred par lety zazila situaci, kterou do dnes nechapu. Letela jsem z Prahy si Air France do Parize s 2 detma. Behem letu jsem detem zklopila sadadla. A starsi pani s dcerou - obe cecho-francouzky na mne zacaly opravdu jecet a nadavat, co si to vodoluji... a kopat do sedadel. Tak jsem zavolala letusku a zeptala, zda Air France nepovoluje zklopit sedadla. Ona mi rekla, ze samozrejme, ze muzu. Pak ty dve damy za mnou se s ni dohadovaly ve FJ. Sedadla zustala zklopena. Ale vsimla jsem si, ze par rad pred nama sedela Americanka s detma a ten samy problem s FJ. To je nejaky zvyk, ze se to povazuje za neslusne zklopit si sedadlo? Mozna ve Francii ano?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.