No - a pak má ta intregrace fungovat, když jsou učitelé, kteří zpochybní i autentický zážitek.
Postižený student měl zřejmě potřebu upravit skutečnost, jen aby mohl vynadat hlavě státu
Správně, Šuplíku, co se ženou na výlety, zmetci, když mají tolik možností? (chodit s rodiči, asistenty)
Maj sedět na zadku doma nebo ve škole a nezdržovat v Babiččině oudolí ostatní, kteří uvidí Viktorčin splav o čtvrt hodiny později.
On se ten výlet s ohledem na handicapovaného naplánovat v žádném případě nejde, to je prostě nad pedagogické síly
(a teď vážně - ten dopis jsem uveřejnila proto, že momentálně s podobnou účou bojuje jedno z mně blízkých dětí - úča ho chce dostat do praktické školy, přestože jsou proti všichni okolo, včetně odborníků - dítě má nadprůměrné IQ, učí se dobře a má balbuties. Koktavá nemá ve třídě co dělat - zdržuje výuku, musí se na ni brát ohledy... 55letá učitelka to psychicky nedává, dokonce nutí děti, aby se dítěti smály - dělá vše proto, aby dítě vypadlo... A bohužel nejde o jediný exemplář podobné dojnice v roli pedagoga, který jsem v životě a v praxi potkala...)