| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Leff, tak držím palce, ať léčba opravdu zabere ~;(( . Jinak co se týče divadla Jiskra v Kobylisích, tak já jsem z něj popravdě dost rozpačitá... byli jsme tam s Matym zatím 2x a podruhé jsme dokonce museli odejít v polovině představení, už to tam nemohl vydržet a neuvěřitelně otravoval nás i okolí ~f~ a to je, řekla bych, zkušený "divadelník" ~;) v Říši loutek jsme viděli za tuhle sezonu nejmíň 8 představení a vždycky bez problémů, většinou nadšený(snad kromě toho vánočního přestavení, ale to Aefík potvrdí, že bylo koncipováno pro tak cca 7-9 leté děti). V té Jiskře je děsně malá loutková scéna a navíc jakoby zastrčená hodně vzadu na pódiu, první čtyři řady jsou pro samotné děti a z té páté jsem měla chvílemi problém i já udržet u těch mrňavých a vzdálených loutek pozornost ~d~ . Ale klidně to zkuste, třeba jsme jen neměli štěstí na představení... viděli jsme Broučky a vodnickou pohádku, tak třeba to představení co máte vybrané, bude v pohodě.:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.