Jsem přesvědčená, že v receptech se používá přesitá mouka právě z důvodu, že moli byli vždy běžní a kvůli jedné molí pavučině by těžko likvidovali třeba pytel mouky. Ještě moje babička měla mouku v truhle- moučnici, kdyby po napadení moly se mělo vše likvidovat, bylo by to šílené plýtvání. Teď někteří kuchaři tvrdí, že se tím mouka provzdušní. Možná trošku jo, ale hlavní důvod je asi zvyk to psát, který vznikl kvůli molům.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.