To je fajn, že to někde funguje, hádám se s techniky a s kontrolami ze sociálky o dodání evidenčních listů za rok 2013. Takže už skoro dva roky. A do toho byla i kontrola.
Já mám odevzdáno, zpráva přijata. Oni nemají. Ona se jim tam vyskytla chyba. Zprávu o nezpracování jsem nedostala, prý to systém neumí....
Podat znovu po opravě (telefonická dohoda) chyby se nedaří. Duplicitní podání.
Výsledek je, že kontrola zavře obě oči, my odevzdáno nemáme a postih nebude, protože máme důkaz, že odevzdáno je, ale POŽADOVANÉ DOKUMENTY zpracované nejsou. Dodat tištěné nelze. Asi chyba v Matrixu :-D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.