Přidat odpověď
Milo, sorry, tohle je fakt úlet. Nebudu sem kopírovat tvůj text, psala jsem, že sousedé nepráskli naši rodinu, že její část porušuje zákaz pobytu a obstarává své umírající rodiče. Naše rodina byla komunisty perzekuována tak, že si to neumíš ani představit. Takže jestli chceš jakékoliv informace, jak se komouši chovali k těm nepohodlným, zjisti si je.
Zde na rodině se setkávají lidé s mnohými osudy, z různých zemí, kultur, úrovní vzdělání a inteligence. Zjišťuji, že bavit se s někým, kdo zde pouze nepodloženě štěká a útočí dedukcemi bez dodání argumentů je naprostou ztrátou času.
Jsem šťastná, že se otevřela mnohá bolavá témata, a věřím, že dojde čas, i kdy naše společnost si s nimi poradí. Stále ale platí, i když systém výchovy a péče o děti v naší zemi není dokonalý, dělá chyby, kvituji, že uznává "volání krve" a maximálně podporuje, aby se a) nerozdělovali sourozenci b) o děti bylo pečováno v rámci co nejbližší rodiny c) i při odebrání dítěte je běžný kontakt s biologickou rodinou. A protože Norsko je v tomto za opicemi, tak jsem ráda, že už se o tom všeobecně ví, a že politici i organizace, kteří mají tu moc vyslovit své názory a jednat, o tom, že Norsko se v oblasti lidských práv a práv dle úmluvy dítěte, chová zločinně, a tato práva pošlapává.
Předchozí