Co to je koncem roku - resp. kdy byl proveden vklad - to je rozhodující datum.
Je totiž divné že se FU neozval, u nás vyzývají nejpozději ve splatnosti daně ale teda nevím zda to tak dělají všude.
Pokud budeš potřebovat dodanit rok 2013, tak musíš vyplnit dodatečné za rok 2013. Ale šla bych se tam nejdřív zeptat.
Já třeba daň z nem. jako jediné přiznání si nevyplňuji sama ale nechám si to nadiktovat na FU, oni mi to jen přečtou z počítače, ty koeficinety se mi nikdy nechce zjišťovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.