"Sebrat a udělat opatření aby k nim neměl přístup, je z hlediska toho otce to samé, jen první název je laický a druhý je zřejmě terminus technicus sociálních služeb."
Z hlediska toho otce dost možná, ale z hlediska těch dětí je to výraznej rozdíl (je ponechaný u lidí, který zná).
Myslím, že každej normální rodič dá přednost tomu, že bude mít nepohodlí on, než že ho budou mít jeho děti.
"Myslím, že je-li k dispozici celkem vágní podezření, že otec možná při mytí dceru spíš osahává, než myje, tak není tak úplně oheň na střeše a snese to odklad. "
TO MYSLÍŠ FAKT VÁŽNĚ???
"Sledovačky, odposlechy a další šmírování zvládala už veřejná a státní bezpečnost. Nevěřím, že by to upadlo v zapomnění, spíš si myslím, že miniaturizace elektroniky to posunula o hodně dál. Takže třeba kamera v koupelně, obýváku a pokojíčku?"
To si děláš srandu? Takovejhle zásah do soukromí, když říkáš, že podezření je "celkem vágní"? Tak buď je opodstatněný, a pak ať jednají razantně, nebo není, a pak není důvod šmírovat lidi v jejich nejintimnějším soukromí (koupelna)
.
Radši bych, kdyby mi v případě, že by na mě měli takové podezření, to sdělili na férovku a udělali takové opatření jako v tomto případě, než aby mi na tajňačku montovali doma štěnice