To mi připadá jak otázky od úchyláka, pokud je to pravda:( Šmarjá, vždyť každý dítě řekne, že mu tatínek sahá na pipinu/pindík (už neřekne, že při mytí), že s ním spí v posteli, případně že ho kouše do břicha nebo do zadku a podobné kratochvíle, jak tu někdo jmenoval. Moje děti mi taky s oblibou "prdí" na břicho je to přece mnohem větší zábava než bráchovi, protože já tam mám špek.
A jinak oslík a prasátko - Medvídka Pú paní logo nezná? nene, to bude prase coby symbol mužnosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.