Přidat odpověď
ahoj gratuluji!!
Máme 5 dětí, první 4 během 5,5 roku. další po 4 letech. Děti jsou plánované a bylo by i šesté, kdyby poslední málem neumřela po narození na velmi vážný zápal plic. Manžel už další miminko proto nechce, bylo to pro celou rodinu dost náročné.
Auto mít větší musíte to je jasné, my jsme měli multiplu, vešli jsme se tam s rakví i se zavazadly. Teď máme T5. Záleží i na vašich financích a prioritách. My jsme jezdili každý rok k moři do Itálie do apartmánů, do českých hor v zimě na běžky i v létě. O víkendech na výlety. Minulý rok jsme byli celá rodina měsíc na Korsice a rok předtím měsíc v Anglii. Děti mají kroužky v místě bydliště, ale i různě po Praze. Jezdila jsem s prvními třemi cvičit do Sokola (i jako těhotná se čtvrtou).
Je to hlavně o organizaci času, pravda na mě už toho času moc nezbývá, ale zase tak mě to nevadí. Na výletech se dá mimino dát do šátku - hodně jsem šátkovala, kočár používala minimálně. Když jsme byli na běžkách tak bylo v šátku, v krosně ve spacáku nebo se vezlo jako větší na bobech. Minulý rok jsme s 7 měsíční a zbytkem smečky v pohodě vyběhli Kriváň v Tatrách.
Předchozí