Ahoj, jde to, sama jsem od necelých dvou let mladšího syna chodila do práce a několikrát jsem na něj měla ošetřovačku. Na tom papíru na OČR je totiž otázka: na ošetřované dítě je nebo není JINÉ fyzické osobě poskytována peněžitá pomoc v mateřství nebo rodičovský příspěvek a ty zaškrtneš NENÍ a nelžeš,protože je vyplácen tobě ne jiné osobě, takhle mi to kdysi vysvětlili přímo na sociálce a paní mi tam řekla, že když pracuju je to tak správně, tak nevím. Už několik let na RD nejsem, ale tehdy jsem měla děti nemocné několikrát
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.